Restaurant aanbevelen

Meld je nu aan!

Wij nemen z.s.m. contact met je op.


App Store Google Play
Probeer thuiseten.nl

Probeer thuiseten.nl

Meedoen is belangrijk! Want laten we wel wezen, we hebben elkaar nodig. Wij leveren een perfect platform met maar 6% commissie, maar zonder leden stelt zo’n platform weinig voor. Alleen samen zorgen wij voor lagere commissies!

Wij luisteren naar de wensen en behoeften van jou als horeca ondernemer en vertalen die naar onze app. Daar hebben wij verstand van! Maar wij hebben geen benul van pizza’s bakken, dat is jouw specialiteit. Daarom zijn wij van thuiseten.nl samen met jou als horeca goeroe de ideale combinatie voor succes.

Ben je er al uit? Druk dan op de knop "ik doe mee" en maak kans op een gratis terminal.

Ik doe mee

Samen thuiseten met onze app!

Voedselbank

Doe een microdonatie

En als je dan toch goed bezig bent. Denk er dan eens over na om een microdonatie te doen. Bij iedere bestelling kun je namelijk doneren aan De Voedselbank. Want hoewel jij op het punt staat om een lekkere maaltijd te bestellen is dagelijks warm eten helaas niet voor iedereen weggelegd. En daar kan jij samen met thuiseten.nl wat aan doen.

Tikkie

Betaal eenvoudig met Tikkie

Om het nog makkelijker te maken kun je bij ons eenvoudig afrekenen met TIKKIE. Geen zorgen je hebt de TIKKIE app niet nodig om een betaling te kunnen doen.

Download de gratis app

© 2019 thuiseten.nl B.V. Alle rechten voorbehouden.