Het nieuwe bestelplatform voor horecaondernemers!

Hi vernieuwende horeca-ondernemer,

Leuk dat je kijkt op thuiseten.nl, het nieuwe bestelplatform voor afhaal- en bezorgrestaurants dat het helemaal anders doet.

Wie is thuiseten.nl?

Wij zijn een jong bedrijf van enthousiaste ondernemers met veel ervaring in online horeca bestellingen en het bouwen van apps en platformen. En wij denken dat het beter kan. Daarom beloven we voor eens en voor altijd een vaste commissie van 6%.

6% = 6%

Inderdaad, no bullsh*t, een keiharde garantie: Die commissie gaat nooit omhoog!

Mee doen

Omdat je er vroeg bij bent, krijg je bij de lancering van thuiseten.nl meteen onze beste prijs. Je ontvangt onze terminal voor slechts € 199,- i.p.v. € 350,-!

Hoe ontvang ik mijn bestellingen?

Je ontvangt bestellingen op de terminal of via je eigen mobiele telefoon of tablet.

Pro Lite
 
Promotiemateriaal
Terminal
Flyers
Printer
 

Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de app only variant van thuiseten.nl en daarmee zonder instapkosten ons platform uitproberen. Iedere bestelling via thuiseten.nl levert jou direct een besparing van meer dan de helft in de commissiekosten op! Denk je erover om mee te doen? Druk dan op de knop "Ik heb interesse". Wij nemen bij de lancering van thuiseten.nl direct contact met je op, zodat we samen hoge commissies kunnen bestrijden.

IK HEB INTERESSE

Ben je er al uit? Druk dan op de knop "ik doe mee" en maak kans op een van de tien gratis terminals!

IK DOE MEE

Meedoen is belangrijk! Want laten we wel wezen, we hebben elkaar nodig. Wij leveren een perfect platform met maar 6% commissie, maar zonder leden stelt zo’n platform weinig voor. Alleen samen zorgen we voor lagere commissies!

Wij luisteren naar de wensen en behoeften van jou als horeca ondernemer en vertalen die naar onze app. Daar hebben wij verstand van! Maar wij hebben geen benul van pizza bakken, dat is jouw specialiteit. Daarom zijn wij van thuiseten.nl samen met jou als horeca goeroe de ideale combinatie voor succes.

En om te laten zien dat we het hart op de goede plaats hebben, steunt thuiseten.nl de voedselbank! Want dagelijks eten is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naast bijzondere acties doneren wij aan de voedselbank en geven wij klanten en horeca- ondernemers de mogelijkheid om extra bij te dragen. Hoeft niet, mag wel.

Met vriendelijke groet,
team thuiseten.nl

Alle prijzen zijn excl. BTW.


Ik doe mee

 
Verzend