Het nieuwe bestelplatform voor horecaondernemers!

Meld je nu aan!

En maak kans op een
gratis terminal

Wij nemen z.s.m. contact op.

Leveren wij al bij jou? Check

Voer je locatie in

Kies je restaurant en gerecht

Betaal en laat het eten bezorgen

Download de app & bespaar!  

Probeer thuiseten.nl!

Meedoen is belangrijk! Want laten we wel wezen, we hebben elkaar nodig. Wij leveren een perfect platform met maar 6% commissie, maar zonder leden stelt zo'n platform weinig voor. Alleen samen zorgen we voor lagere commissies!

Wij luisteren naar de wensen en behoeften van jou als horeca ondernemer en vertalen die naar onze app. Daar hebben wij verstand van! Maar wij hebben geen benul van pizza bakken, dat is jouw specialiteit. Daarom zijn wij van thuiseten.nl samen met jou als horeca goeroe de ideale combinatie voor succes.

Ben je er al uit? Druk dan op de knop "Ik doe mee" en maak kans op een van de tien gratis terminals!

Ik doe mee!

Doe mee en samen gaan we de hoge commissies bestrijden

Houd onze acties in de gaten!

Maak nu kans op een gratis thuiseten.nl bestel-terminal

Doe mee

Per restaurant aanmelding een gezond verspakket naar de voedselbank

Doe mee

Wie is thuiseten.nl?

Wij zijn een jong bedrijf van enthousiaste ondernemers met veel ervaring in online horecabestellingen en het bouwen van apps en platformen. En wij denken dat het beter kan! Daarom beloven we voor eens en altijd een vaste commissie van 6%.

Wij
steunen
de

F.A.Q.

Wanneer gaat de app online?
We komen eraan! De campagne duurt tot 18 juli. We gebruiken die tijd om nog meer horecaondernemers bij ons aan te sluiten. Kort daarna gaat de app online. Houd ons dus goed in de gaten. Wil je ook meedoen? Meld je dan aan.
Doen jullie iets aan promotie?
Jazeker! Bij thuiseten.nl weten wij dat wij verantwoordelijk zijn voor de bestellingen bij jouw onderneming. thuiseten.nl werkt nauw samen met een marketing bureau en een affiliate marketeer die ons hierbij ondersteunt. Uiteraard lanceren wij regelmatig zelf marketing campagnes.
Kan ik na 18 juli nog meedoen?
Je kunt altijd inschrijven. Je ontvangt echter geen korting meer op de terminal. Daarbij maak je na 18 juli ook geen kans meer op een gratis terminal.
Ik doe niet aan bezorgen. Kan ik me toch aansluiten?
Ja hoor we kunnen in de app instellen dat jouw zaak alleen aan afhaal doet.
Op welke manier kunnen mijn klanten bij mij afrekenen?
Dit kan middels iDEAL maar ook contant of pinnen aan de deur. Dit kun je zelf aan ons doorgegeven. Wij stellen dit voor je in.
Het klinkt te goed om waar te zijn. Wat is het addertje onder het gras?
Die is er niet. Bij thuiseten.nl denken wij dat het gewoon anders kan. Eerlijker en voordeliger voor jou als horecaondernemer.
Kan ik bestellingen ook ontvangen op mijn laptop/computer?
Ja dit kan! je ontvangt een link van ons die je op je browser kan openen. Hier kun je nadat je bent ingelogd de bestellingen terugvinden.
Download de app & bespaar!