Het nieuwe bestelplatform voor horecaondernemers!

Wij presenteren u thuiseten.nl

Aan enthousiasme ontbreekt het ons niet! thuiseten.nl is een nieuw initiatief op het gebied van online eten bestellen. Wij zijn een nieuw bestelplatform voor afhaal– en bezorgrestaurants dat het graag anders doet. Wij willen een alternatief bieden voor grote spelers zoals Thuisbezorgd.nl. ‘Wij zeggen niet dat zij het op een verkeerde manier doen, maar vinden wel dat het beter kan’. Wij onderscheiden ons door de omvang van het platform. Steeds vaker zien we dat er lokale of regionale platformen opgericht worden uit protest tegen grote maaltijdbezorgers. Wij denken dat er nog ruimte genoeg is voor bedrijven die net zoals ons vernieuwend en concurrerend zijn! Wij gaan graag de concurrentie aan!

thuiseten.nl gaat de concurrentie aan!

Wij zijn een jong bedrijf, vol met enthousiaste ondernemers en foodies! We houden van eten! Wij stellen een platform beschikbaar waar gebruikers eten en drinken kunnen bestellen bij de aangesloten restaurants. Zo kunt u zien welke restaurants deelnemen en wat voor gerechten er worden aangeboden. Tevens kun je op ons platform jouw bestelling eenvoudig plaatsen en laten bezorgen. En dit alles binnen een mooie en gebruiksvriendelijke interface. Fris, overzichtelijk en super makkelijk in gebruik. Dat is wie we zijn en wat we willen laten zien! Wij presenteren dan ook met grote trots thuiseten.nl.

De moderne app voor iedere horecaondernemer!

thuiseten.nl is meer dan alleen een leuke app. Er zit een ingewikkeld systeem achter dat ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Zo is de app snel, overzichtelijk ingedeeld en altijd up-to-date! De gebruiker staat centraal! Zo is het eenvoudig om via de applicatie eten te bestellen. De restauranthouder ontvangt direct de bestellingen op een terminal (die wij ook aanbieden). Je kunt er als horecaondernemer ook voor kiezen om de bestellingen via jouw eigen mobiele telefoon of tablet te laten lopen. Zo hoef je bijna niets te investeren om je bij ons aan te kunnen sluiten, en kan er naast onze service ook van vertrouwde bestelplatform(en) gebruik gemaakt blijven worden. Dat is toch geweldig!

Keiharde garantie!

thuiseten.nl hanteert 6% commissie. No bullsh*t, een keiharde garantie! Want 6% is 6% en dat blijft zo! Door de recente commissieverhoging van Thuisbezorgd.nl, van 12% naar 13%, laten zij ruimte over voor anderen. Wij van thuiseten.nl vullen graag deze ruimte op. Wij bieden eigenlijk hetzelfde product, alleen dan voor een concurrerende prijs!

Het hart op de juiste plaats!

Om je te laten zien dat we het hart op de goede plaats hebben, steunen wij van thuiseten.nl de Voedselbanken! Want dagelijks eten is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naast bijzondere acties doneren wij aan de Voedselbanken en geven wij klanten en horeca– ondernemers de mogelijkheid om extra bij te dragen. Hoeft niet, mag wel! Kortom; thuiseten.nl is een ideaal alternatief voor zowel de horecaondernemer als de consument! Ervaar het zelf.
Ga terug