Het nieuwe bestelplatform voor horecaondernemers!

New in Town!

Een enorme honger en geen zin om te koken? Bestel dan je eten bij thuiseten.nl! Binnen no-time geniet jij al van een heerlijke maaltijd! Heb je vanwege werk, sport of een gezellige afspraak geen tijd om je uit te sloven in de keuken? Of heb je gewoon even een keer geen zin? Niks om je voor te schamen, dit hebben we allemaal wel eens. Wat nu? Je wilt toch graag goed en gezond eten. Voor die momenten bestel je gewoon je favoriete maaltijd bij thuiseten.nl. In onze app bieden wij een ruim assortiment aan gerechten waarbij jij je midden in jouw favoriete wereldkeuken kunt wanen. Heerlijke Italiaans pasta of een pittige Indische curry. Laat het gewoon thuisbezorgen en geniet van een heerlijk gerecht wanneer het jouw uitkomt. Alleen, met je date of gezellig met vrienden.

Rechtstreeks uit de keuken, goed bezorgd!

Als je niet zo’n wereldreiziger bent, dan is eten bestellen echt iets voor jou. Bestel bij thuiseten.nl en maak op een leuke manier kennis met allerlei verschillende wereldgerechten. Indiase chutney, pizza, Chinese babi pangang, Franse steak, frietjes met een burger, shoarma of een heerlijke Griekse gyros schotel! Weet jij al waar je trek in hebt? Nodig je vrienden uit en ga samen thuiseten!

Online eten bestellen!

Even snel met je mobieltje een frietjes bestellen, of de rekening delen met vrienden. Via onze app kun je nu ook super eenvoudig betalen door het sturen van een Tikkie. Dit maakt eten bestellen net zo makkelijk als het versturen van een berichtje. Heb jij de nieuwe thuiseten.nl app al geprobeerd?

Steun de Voedselbank!

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbank helpt door hulpbehoevende gezinnen te steunen doormiddel van voedselpakketten. Een prachtig initiatief met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen”. Bestel bij thuiseten.nl! Want bij iedere bestelling kun jij een donatie doen aan de Voedselbank. Laat zien dat jouw hart op de goede plaats zit en steun dit fantastische initiatief. Want dagelijks eten is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ga terug