Het nieuwe bestelplatform voor horecaondernemers!

Het gaat hard met de aanmeldingen!

Het gaat hard met de aanmeldingen voor ons bestelplatform voor afhaal– en bezorgrestaurants. In de regio Amsterdam alleen al hebben meer dan 100 horeca-ondernemers zich al bij ons aangesloten. Horeca-ondernemers hebben vertrouwen in ons concept en kiezen voor een alternatief. Hierdoor is ook in ander gebieden van Nederland het aantal aanmeldingen erg succesvol. In een tijdsbestek van 3 maanden tijd zitten we al ruim over de 750 aanmeldingen. Dit zijn restaurants die zich bij ons hebben aangesloten en gebruik gaan maken van ons bestelplatform. Wil jij ook meedoen? Meld je dan snel aan en kies bewust voor een lagere commissie.

Waarom horeca-ondernemers voor ons kiezen!

Thuiseten.nl hanteert een commissie van 6%. No bullsh*t, een keiharde garantie! Want 6% is 6% en dat blijft zo! Door de recente commissieverhoging van Thuisbezorgd.nl, van 12% naar 13%, laten zij ruimte over voor anderen. Wij van thuiseten.nl vullen deze ruimte graag in. Wij bieden eigenlijk hetzelfde product, alleen dan voor een concurrerende prijs! Ons verkoopteam is enthousiast bezig om horeca-ondernemers in Nederland te overtuigen van onze thuiseten.nl applicatie. Je gaat immers niet zomaar over naar een alternatief. Natuurlijk werkt een leuke sales pitch maar ons product moet voor zich spreken. Wij zijn er van overtuigd dat de app van thuiseten.nl geschikt is voor iedere horeca-ondernemer. Hieronder een tipje van de sluier.

Een prachtige app!

We hebben een app ontwikkeld die van het scherm spat. Een bestelplatform voor afhaal– en bezorgrestaurants die prachtig is vormgegeven, met duidelijke knoppen en prachtige foto’s. De app is super eenvoudig in gebruik en heeft diverse moderne functionaliteiten ingebouwd. Zo kun je gerechten opslaan bij je favorieten en is er een mogelijkheid om je favoriete restaurant of gerecht te delen met vrienden vanuit de app. Kijk voor meer informatie op onze website www.thuiseten.nl.

Samenwerking met Tikkie!

Via onze app kun je nu ook super eenvoudig betalen door het sturen van een Tikkie. Dit maakt eten bestellen en onderling afrekenen eenvoudig, waardoor je weer tijd bespaart voor je andere hobby’s. Hierdoor is de app eenvoudig in gebruik en geheid een succes bij de wat jongere foodies onder ons.

Terminal!

Je ontvangt bestellingen op de terminal of via je eigen mobiele telefoon of tablet. Zo hoef je bijna niets te investeren om je bij ons aan te kunnen sluiten, en kan er naast onze service ook van vertrouwde bestelplatform(en) gebruik gemaakt blijven worden. Dat is toch geweldig! En als jij je vandaag nog aanmeld krijg je van thuiseten.nl meteen onze beste prijs. Je ontvangt onze terminal voor slechts €199,– i.p.v. €350,–!

Downloaden!

Download onze app in de App Store of via Google Play.

Wat hebben we verder nog te bieden?

  • We gaan natuurlijk door met groeien. We willen een groot aanbod kunnen aanbieden als het gaat om bezorgrestaurants door heel Nederland;
  • De bestelling volgen van keuken tot aan de voordeur. Met een handig tracking systeem is jouw bestelling overal te volgen;
  • Sterke marketing activiteiten op sociale media, internet, via blogs en meer;
  • Je ontvangt gratis promotiemateriaal, zoals o.a. hippe stickers en flyers.

Het hart op de juiste plaats!

Om je te laten zien dat we het hart op de juiste plaats hebben, steunen wij van thuiseten.nl De voedselbank! Want dagelijks eten is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naast bijzondere acties doneren wij aan De voedselbank en geven wij klanten en horeca– ondernemers de mogelijkheid om extra bij te dragen. Hoeft niet, mag wel! Maar dat is nog niet alles. Bij elke nieuwe aanmelding van een restaurant bij thuiseten.nl, sturen wij een gezond verspakket naar De voedselbank!

Wat maakt ons anders?

Meedoen is belangrijk! Want laten we wel wezen, we hebben elkaar nodig. Wij leveren een perfect platform met maar 6% commissie, maar zonder leden stelt zo’n platform weinig voor. Alleen samen zorgen we voor lagere commissies! Wij luisteren naar de wensen en behoeften van jou als horeca-ondernemer en vertalen die naar onze app. Daar hebben wij verstand van! Maar wij hebben geen benul van pizza bakken, dat is jouw specialiteit. Daarom zijn wij van thuiseten.nl samen met jou als horecagoeroe de ideale combinatie voor succes.

Ga terug