Het nieuwe bestelplatform voor horecaondernemers!

Zoek jij een alternatief voor Deliveroo? Welkom bij thuiseten.nl!

Wil jij ook jouw maaltijd thuis laten bezorgen? Heerlijk genieten van je rust en met je voeten omhoog. Kies dan voor thuiseten.nl. Een passend alternatief voor Deliveroo? Wij van thuiseten.nl zijn ontstaan uit een passie voor goed eten. De afgelopen jaren hebben wij ons volledig ingezet om een online platform neer te zetten dat zeer gebruiksvriendelijk is in gebruik en ook nog eens over een prachtig design beschikt! Een goed alternatief voor de bestel-app van Deliveroo of andere bestelplatforms. De app is overzichtelijk en duidelijk! Als alternatief Deliveroo bieden wij een bestelplatform met maar een vaste commissie van 6%. Daarom heten wij je graag welkom binnen onze community. Download de app en bestel diverse wereldgerechten binnen een handomdraai.

Alternatief Deliveroo nodig? Laat je verrassen door de app van thuiseten.nl!

Beste maaltijdliefhebbers. Samen staan we sterk. Bestel daarom vandaag nog aan bij thuiseten.nl. Wij zijn een nieuw bestelplatform als alternatief voor bekende spelers zoals; Deliveroo, Foodora, Hungry of Thuisbezorgd. Tegenwoordig vindt je op elke hoek van de straat geweldige restaurants die vol van passie hun maaltijden bereiden. Omdat wij geloven dat goed, gezond en vooral lekker eten toegankelijk moet zijn voor iedereen zijn wij gestart met thuiseten.nl. Als nieuwe speler zijn wij een perfect platform om je favoriete maaltijd bij te bestellen. Zijn wij er dan alleen voor de levensgenieter die van heerlijke maaltijden houdt? Nee, wij zijn ook zeker interessant voor de horeca-ondernemer. Voor het gebruik van onze app vragen wij net als bij andere platforms een commissie. Bij ons is het alleen maar 6% en dit blijft 6%. Hierin laten we onze concurrenten ver achter ons! Meedoen is belangrijk! Want laten we wel wezen, we hebben elkaar hard nodig. Of je nu zit in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Bestel vandaag nog jouw favoriete maaltijd bij thuiseten.nl.

Als alternatief Deliveroo zorgen wij voor een vermelding van jouw restaurant!

Het bezorgen van maaltijden wint in rap tempo aan populariteit onder Nederlanders. Dit is een van de bevinding die naar voren zijn gekomen uit de eerste grootschalige onderzoeken naar de Nederlandse bezorg- en afhaalmarkt. Het leven gaat steeds sneller en daarbij is de keuze van onze maaltijden ook steeds wisselender. Steeds meer spelers haken in op deze trend. Wij zijn als alternatief Deliveroo dan ook constant bezig om onze uitgebreide app te blijven vernieuwen. We passen ons graag aan aan de wensen van de klant. Zo is er niets simpelers dan even online een pizza of een pasta bestellen en nog geen uur later kan je genieten van jouw ‘happy moment’. Heb jij trek in zoete spareribs? Je weet wel, die heerlijke spareribs uit dat speciale tentje bij jou in de buurt. Nu kun je ook met thuiseten.nl genieten van overheerlijke maaltijden. Bestellen doe je eenvoudig online via onze thuiseten.nl app.

Wat betekent thuiseten.nl voor de consument

Wat gaan we vandaag toch bestellen? Er is steeds meer keus! Of je nu trek hebt in een pizza, Grieks, Indisch of een broodje gezond? Alles waar je zin in hebt is te bestellen via onze app. Laat je keuze niet afhangen van een maaltijd per dag. Bestel in de ochtend, middag of s ‘avonds. Wat maakt het uit. De bezorgers in ieder geval niet! Dus heb je een drukke dag of simpelweg geen zin om een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten. thuiseten.nl is de oplossing voor jou! Wij zijn een alternatief Deliveroo, waarbij wereldse gerechten binnen no-time bij je worden thuisbezorgd! Hier zorgen onze vele aangesloten restaurants wel voor! Weet je wat ook handig is aan onze app. Na de bestelling kun je super eenvoudig de rekening delen met vrienden door het sturen van een Tikkie. Dit maakt eten bestellen met vrienden wel erg makkelijk. Heb jij de nieuwe thuiseten.nl app al geprobeerd?

Als alternatief op Deliveroo, zijn wij er van thuiseten.nl voor iedereen!

Wil je graag gezond eten? Dat komt dan heel goed uit, want wist je dat je via thuiseten.nl nu ook gezond eten kunt bestellen? Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan hippe restaurants met gezonde gerechten. Geniet jij straks van een heerlijke quinoa-salade, poke bowl, buddha bowl, pompoensoep of oer-Hollandse stamppot? Natuurlijk kun je nog veel meer soorten maaltijden bestellen. Wij vinden het namelijk belangrijk om je een zo ruim mogelijke keuze aan restaurants aan te bieden. Bij iedere bestelling via onze app krijg je de mogelijkheid aangeboden om een donatie te doen aan de Voedselbank. Laat je net als ons zien dat ook jouw hart op de goede plaats zit? Steun dan dit briljante initiatief. Want dagelijks eten is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Doe zelf een donatie aan de Voedselbank of gebruik voortaan onze app!

Ga terug