Het nieuwe bestelplatform voor horecaondernemers!

Op zoek naar een alternatief Thuisbezorgd?

Ben je op zoek naar een alternatief thuisbezorgd? Dan moet je zeker bij thuiseten.nl zijn! thuiseten.nl is een bedrijf dat vanuit een passie voor eten en het bouwen van online platformen is ontstaan. Onze app heeft een mooi design en is ook nog eens makkelijk in gebruik! Het is overzichtelijk en duidelijk! Wij willen onze ervaringen graag inzetten om een alternatief voor Thuisbezorgd aan te bieden. Wij doen het graag anders als alternatief Thuisbezorgd! Daarom verwelkomen wij je graag op onze website www.thuiseten.nl.

Wij zijn als alternatief Thuisbezorgd.nl ook een mogelijkheid!

Sluit je vandaag nog aan bij thuiseten.nl. Want samen staan we sterk! Wij zijn als alternatief Thuisbezorgd.nl in staat om met ons nieuwe bestelplatform aan al je wensen te voldoen. Overal zijn geweldige restaurants die vol van passie hun maaltijden bereiden. Wij geloven dat goed en lekker eten toegankelijk moet zijn voor iedereen. Om deze reden is thuiseten.nl, als nieuwe speler, een perfect platform om eten op te bestellen. Zijn wij er dan alleen voor de consument? Nee, ook voor de horecaondernemer zijn wij interessant. Voor het gebruik van onze app vragen wij net als thuisbezorgd een commissie. Dit is maar 6% en dit blijft maar 6%. Hierin laten we onze concurrenten ver achter ons! Meedoen is belangrijk! Want laten we wel wezen, we hebben elkaar nodig. Wij leveren een perfect platform met maar 6% commissie, maar zonder leden stelt zo'n platform weinig voor. Alleen samen zorgen we voor lagere commissies!

Hoe sluit jouw restaurant zich aan bij thuiseten.nl?

Jouw restaurant ook aanmelden op thuiseten.nl? Dit is heel eenvoudig. Wij hebben op onze website een formulier die je online kunt invullen. Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op! Echter, om in aanmerking te komen voor een vermelding op thuiseten.nl dient u verse maaltijden te berijden die je binnen 60 minuten kan laten bezorgen. Je dient dus ook over een bezorgservice te beschikken. Als alternatief van Thuisbezorgd staan we graag voor u klaar. Heb je vragen over onze app of over onze voordelen vraag hier dan naar bij een van onze verkopers.

Wij zorgen als alternatief thuisbezorgd voor een vermelding van jouw restaurant!

Het leven gaat tegenwoordig snel. In een paar klikken zijn we online aan de andere kant van de wereld. Zo is het bestellen van via maaltijdbezorgers ook steeds populairder aan het worden. Je kunt als horecaondernemer niet achterblijven. Kies voor een alternatief. Kies voor een partij waarbij de commissie onveranderd blijft. Daarom beloven we voor eens en voor altijd een vaste commissie van 6%. 6% = 6% Inderdaad, no bullsh*t, een keiharde garantie. Die commissie gaat nooit omhoog! Onze app is beschikbaar voor klanten uit heel Nederland. Dus of je nu een restaurant hebt in Tilburg, Valkenswaard, Den Bosch, Maastricht, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Nuenen, Amsterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland, Den helder of Groningen. Wij zijn ook beschikbaar voor de klanten in jouw regio!

Wat betekent thuiseten.nl voor de consument

Komt het bij jouw ook wel eens voor dat je na een drukke dag geen zin meer hebt om een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten. thuiseten.nl is de oplossing voor jou! Wij zijn een alternatief op thuisbezorgd.nl, waarbij al je heerlijke maaltijden binnen no-time bij je worden thuisbezorgd! Hier zorgen onze vele horeca partners wel voor! Via een handige app bestel je simpel en snel. Even snel met je mobieltje een frietjes bestellen, of de rekening delen met vrienden. Via onze app kun je nu ook super eenvoudig betalen door het sturen van een Tikkie. Dit maakt eten bestellen net zo makkelijk als het versturen van een berichtje. Heb jij de nieuwe thuiseten.nl app al geprobeerd?Wij vinden het belangrijk om je een zo ruim mogelijke keuze aan restaurants aan te bieden.

Bij ons kun je terecht voor vele soorten maaltijden uit diverse landen. Dus gaat je voorkeur uit naar de Italiaans, Chinees of Indisch keuken? Wij hebben het allemaal voor je beschikbaar! Ook voor gezonde salades, broodjes, frietjes of shoarma ben je bij ons aan het juiste adres! Dus of je nu geen zin hebt om te koken? Of gewoon liever je tijd besteed aan andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan je nieuwe liefde, je kinderen of je wilt liever de nieuwe aflevering kijken van je favoriete serie? Dan is eten bestellen bij thuiseten.nl de ideale oplossing voor jou!

thuiseten.nl is er voor iedereen!

Ons motto is een eerlijke wereld voor iedereen. Daarom beloven we voor eens en voor altijd een vaste commissie van 6%. 6% = 6% Inderdaad, no bullsh*t, een keiharde garantie. Maar wij vinden dat niet genoeg. Wij kunnen meer dan alleen de hoge commissies bestrijden. Wij willen eten voor iedereen! Daarom steunen wij de Voedselbank. Bij iedere bestelling via onze app krijg je de mogelijkheid aangeboden om een donatie te doen aan de Voedselbank. Laat je net als ons zien dat ook jouw hart op de goede plaats zit? Steun dit fantastische initiatief. Want dagelijks eten is helaas niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Doe zelf een donatie aan de Voedselbank of gebruik voortaan onze app!

Contact